06-5351-3978

Bezwaarschrift belasting

Als u het niet eens bent met de definitieve berekening of een terugvorderingsbeschikking kunt u een bezwaarschrift voor uw belasting indienen. Om bezwaar te mogen maken gelden verschillende regels, Veneberg Advies helpt u graag met het maken van een bezwaarschrift belasting.

Door de decennialange ervaring van Veneberg Advies kunnen wij u van degelijke en professionele hulp voorzien. Door de hulp in de schakelen van een belastingadviseur voor uw bezwaarschrift belasting bespaart u veel tijd en loopt u geen geld mis.

U kunt tegen een aantal beslissingen bezwaar maken. Meest voorkomend is bezwaar tegen een aanslag of daarmee samenhangende beslissing:

  • De bij de aanslag opgelegde boete
  • De bij de aanslag berekende revisierente
  • De bij de aanslag berekende heffingsrente
  • De toegepaste betalingskorting
  • Het vastgestelde verzamelinkomen

Als de beslissing aan u is gericht kunt u een bezwaarschrift opsturen. Als u de procedure niet zelf wilt uitvoeren kunt u uw belastingadviseur machtigen. U dient binnen 6 weken na de datum op de beslissing uw bezwaarschrift belasting op te sturen. Neem nu contact op met Veneberg Advies over uw bezwaarschrift belasting. Mail naar of bel 0546-829890.

Nieuws

Nieuwsarchief

Archieven